AIM Group

Prezentare generală Recenzii (0) Promoţii (0) Vouchere (0)

 • AIM Group este un grup de cercetare din România care activează din anul 1982 în domeniul sănătății, terapiilor bioenergetice, stimulării cerebrale prin lumină și sunet și parapsihologiei.

  Dispozitivele produse de AIM Group reprezintă rezultatele studiilor și experimentelor desfășurate de un grup de cercetători români, în colaborare cu câțiva specialiști străini. Aceste tehnologii sunt unice în România prin faptul că produc efecte holistice (armonizarea ființei umane pe toate nivelurile sale), îmbunătățesc substanțial performanțele intelectuale, contribuie la ameliorarea și chiar vindecarea unor probleme grave de sănătate (precum cele legate de inimă, creier, aparat digestiv, cancer, etc.).

  Dispozitivul MIND SYNERGY produs de AIM Group este o tehnologie folosită cu succes în întreaga lume și mai ales de către membrii MENSA (organizație internațională non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie, membrii ei clasându-se printre primii 2% la testele de inteligență folosite de organizație. Bazele acestei organizaţii au fost puse în 1946 la Oxford, Anglia). Este cea mai eficientă tehnologie pentru relaxare, eliminarea stresului și îmbunătățirea performanțelor intelectuale.

  AIM Group se remarcă de asemenea prin faptul că produce singurul dispozitiv cunoscut în lume care poate reface fizic țesutul nervos – BIO SYNERGY.

  Modalităţi de plată acceptate

  1. Card bancar
 • Încărcare...
 • Încărcare...
 • Încărcare...
0,00 stea(ele)
6% cashback
Sus