Prezentare generală Recenzii (0) Promoţii (0) Vouchere (0)

 • Noi credem în aceste cuvinte. Deși poate părea ciudat pentru o companie care face vânzări, este o atitudine pe care o considerăm sănătoasă.

  Piața și economia ne induc ideea de a cumpăra cât mai mult, de a consuma cât mai mult posibil și a înlocui constant lucrurile pe care le consumăm. Resursele noastre, ale tuturor, sunt din păcate finite. Dorințele însă nu. Iar răspunsul la aceste dorințe nu este consumul excesiv.

  Noi promovăm consumul responsabil. Nu este nevoie de multe produse, este nevoie de produse de calitate. Noi considerăm că este responsabilitatea noastră ca prin produsele pe care le promovăm și atitudinea adoptată să consumăm mai responsabil și să facilităm și clienților și partenerilor noștri acest lucru.

  Noi credem în libertate, responsabilitate, independență, productivitate, comunitate și ne dorim un consumerism mult mai puțin agresiv. Prin aceste valori și prin produsele pe care le promovăm, ne dorim să oferim clienților și celor din jurul nostru ocazia de a se bucura mai mult de timpul lor liber, de a avea un stil de viață orientat spre simplitate, responsabilitate față de comunitate și crearea de experiențe și amintiri plăcute.

  Modalităţi de plată acceptate

  1. Ramburs
  2. Card bancar
 • Încărcare...
 • Încărcare...
 • Încărcare...
0,00 stea(ele)
Cashback variabil
Sus