0,00 stea(ele)
3.5% cashback

Prezentare generală Recenzii (0) Promoţii (0) Vouchere (0)

 • Avem colectii de produse cu preturi medii si design atractiv, insa oferim si game de chiuvete de granit cu design premiat international.

  Majoritatea produselor pe care le comercializam sunt insotite de garantii extinse si sunt disponibile in stoc, cu livrare in maxim 48h. Pentru ca ne dorim sa faceti achizitii informate si potrivite, oferim permanent asistenta pe chat-ul online, prin telefon sau e-mail.

  Interesul nostru pentru satisfactia clientului nu se opreste odata cu plasarea unei comenzi. Va mentinem informat in legatura cu termenele de livrare ale produselor comandate si facem tot posibilul sa remediem situatiile mai putin fericite, atunci cand apar. Toate termenele si intarzierile sunt anuntate clientilor nostri, tocmai pentru a evita sa incurcam proiectele de amenajare, care sunt oricum de obicei suficient de complexe.

  Si nu in ultimul rand, toti clientii nostri au un cuvant de spus. Ii incurajam pe toti sa ne spuna parerea sincera, atat despre produsele livrate cat si despre serviciile noastre, cu bune si cu rele Avem incredere in opiniile clientilor nostri si suntem constienti ca numai asa ne vom putea imbunatati ativitatea pe termen lung.

  Modalităţi de plată acceptate

  1. Ramburs
  2. Card bancar
  3. Transfer bancar
 • Încărcare...
 • Încărcare...
 • Încărcare...
Înregistrează-te şi primeşti 10,00 RON cadou de bun venit!
Sus