Lady Bio

Prezentare generală Recenzii (0) Promoţii (0) Vouchere (0)

 • Atunci cand lucrezi din pasiune atragi oameni asemanatori tie. Pe acelasi principiu s-a format si echipa Lady Bio, in jurul unui nucleu de oameni atrasi de ideea de a folosi cosmetice sanatoase, care sa respecte mediul inconjurator si sa nu faca teste pe animale.

  Am inceput impreuna prin a invata despre elementele nocive din produsele de ingrijire personala si curatenie, privind mai departe de alcool, parabeni si aluminiu, invatand in detaliu despre polimeri acrilici, siliconi, uleiuri minerale, coloranti sintetici, PPG-uri, OGM-uri si alte produse cu denumiri si prescurtari ciudate, ale caror definitii erau departe de a fi incurajatoare in contextul folosirii acestora pe piele, par, dar si in casa, pe obiectele cu care interactionam zi de zi.

  Afland ce ne face rau am ales sa ne inconjuram doar de produse curate, naturale, certificate bio, produse in mod sustenabil pentru o utilizare bazata pe respect fata de consumator si fata de tot ceea ce ne inconjoara.

  De-a lungul anilor echipa noastra a crescut si munca noastra s-a diversificat. In prezent oferim produse bio en detail, dar si en gros colaboratorilor nostri, producem deodorantele Saimara, bazate pe o reteta proprie, 100% originala, si incercam sa oferim cat mai multa informatie clientilor nostri avizi de educatie, prin intermediul blogului nostru, dar si a retelelor de socializare.

  Modalităţi de plată acceptate

  1. Ramburs
  2. Card bancar
  3. Transfer bancar
 • Încărcare...
 • Încărcare...
 • Încărcare...
0,00 stea(ele)
6% cashback
Sus