Leaf Shop

Prezentare generală Recenzii (0) Promoţii (0) Vouchere (0)

 • Bucură-te de farmecul naturii în orice moment până la cel mai mic detaliu de culoare și textură cu florile și plantele artificiale LEAF cu design realist.

  Evoluția tehnologiei și a metodelor de realizare a florilor și plantelor artificiale, au transformat aceste elemente de decor în adevărate opere de artă. Astfel, vă puteți bucura de farmecul naturii până la cel mai mic detaliu de culoare și textură.

  Florile și plantele artificiale LEAF vă oferă toate beneficiile florilor și plantelor reale, însă cu un efort pentru îngrijire mult mai redus.

  Gama variată de flori și plante artificiale vă permit utilizarea lor într-o multitudine de situații; de la decorarea casei sau a biroului, până la realizarea aranjamentelor pentru evenimente remarcabile (ex. nuntă, botez, etc.), a buchetului de mireasă sau a unor accesorii deosebite.

  Aranjamentele din flori artificiale sunt alegerea perfectă pentru decorarea spațiilor de birouri, a restaurantelor, barurilor, hotelurilor, pensiunilor și teraselor.

  Astfel, dacă doriți achiziționarea unor flori și plante artificiale pentru afacerea dumneavoastră, vă invităm să ne contactați și vom găsi cea mai bună alternativă pentru spațiul decorat

  Modalităţi de plată acceptate

  1. Ramburs
  2. Card bancar
  3. Transfer bancar
 • Încărcare...
 • Încărcare...
 • Încărcare...
0,00 stea(ele)
4.2% cashback
Sus