Magazinul de Sah

 • Site web magazinuldesah.ro
0,00 stea(ele)
5.6% cashback

Prezentare generală Recenzii (0) Promoţii (0) Vouchere (0)

 • Lansat în ianuarie 2011 de către clubul arădean de șah Vados, Magazinuldesah.ro s-a născut din dorința de a oferi copiilor și părinților din Arad care frecventau cursurile de sah in scoală sau de la club, produse de sah de calitate la un pret cat mai competitiv.

  La cerințele multor clienți, am început să aducem treptat și piese de șah de turneu de calitate superioară, fabricate în India, meșterii indieni fiind recunoscuți în toată lumea pentru piesele lor. Marile turnee din lume se joacă cu piese indiene.

  Și la capitolul ceasuri de șah am conoscut o evoluție interesantă, de la ceasurile analogice “Aradora” produse chiar la Arad, la ceasurile Saitek, foarte populare în România la brandul de succes DGT, al cărui dealer am devenit. Din păcate, în anii 2013 si 2014, atât compania arădeană Victoria cât și cea taiwaneză Saitek au decis să oprească producția de ceasuri de șah, astfel încât azi avem la vânzare toată gama de ceasuri de la DGT plus ceasurile sub brandul german Silver.

  În timp, am început să comercializăm și cărți de șah, pe de-o parte in limba engleză, calitative dar ceva mai scumpe pentru români, pe de altă parte în limba română, găsind la Editura ploieșteană Homex un portofoliu de cărți clasice traduse în limba română, utile pasionaților de șah din România.

  Modalităţi de plată acceptate

  1. Ramburs
  2. Card bancar
  3. Transfer bancar
 • Încărcare...
 • Încărcare...
 • Încărcare...
Înregistrează-te şi primeşti 10,00 RON cadou de bun venit!
Înapoi
Sus