0,00 stea(ele)
2.8% cashback

Prezentare generală Recenzii (0) Promoţii (0) Vouchere (0)

 • Primul magazin MAXI PET în România s-a deschis pe data de 10 Mai 2010, stabilind noi standarde în retail-ul de hrană şi accesorii pentru animalele de companie prin dedicarea totală în a oferi servicii de cea mai bună calitate, cea mai variată gamă de produse şi cele mai bune preţuri de pe piață.

  Scopul nostru este să aducem bucurie în viaţa animalelor de companie şi a proprietarilor acestora, să îmbunătăţim relaţia dintre animale şi oameni şi să promovăm acele valori care determină bunăstarea animalelor de companie.

  Astăzi, MAXI PET este prezent în București, Iași, Sibiu, Ploiești, Craiova si Timișoara și un magazin online cu livrare în toată țara (maxi-pet.ro).

  MAXI PET este devotat atingerii celor mai înalte standarde în calitatea servirii şi se străduieşte să vină întotdeauna în întâmpinarea aşteptărilor fiecărui client în parte. Asigurăm clienţilor noştri cea mai mare gamă de produse, disponibilitatea produselor şi cele mai bune preţuri de pe piaţă. MAXI PET prezintă clienţilor gama proprie de hrană pentru câini şi pisici, având cel mai bun raport calitate-preţ la nivelul întregii pieţe din România.

  Modalităţi de plată acceptate

  1. Ramburs
  2. Card bancar
  3. Transfer bancar
 • Încărcare...
 • Încărcare...
 • Încărcare...
Înregistrează-te şi primeşti 10,00 RON cadou de bun venit!
Sus