Otter Romania

  • Site web otter.ro
  • Popular
0,00 stea(ele)
Cashback variabil
Am deschis primul magazin Otter in anul 1999, iar de atunci ne-am dezvoltat constant ajungand in prezent sa fim unul dintre cei mari retaileri de incaltaminte si accesorii din Romania.

Pentru a fi in permanenta alaturi de consumatorii nostri si pentru a le oferi acestora calitatea, confortul, rafinamentul si diversitatea de care au nevoie zi de zi am transformat magazinele fizice in magazinul online multibrand otter.ro. Colectiile fiecarui sezon se remarca prin modele care urmaresc ultimele tendinte, dar si prin piese ale unora dintre cele mai populare si in voga branduri. Dispunand de o gama diversificata de modele in diverse stiluri, gasesti de fiecare data pe otter.ro, articole in ton cu personalitatea ta.

Pentru ca fiecare dintre consumatorii Otter este unic, am introdus in portofoliul nostru branduri precum Nike, Geox, Clarks, Epica, Le Colonel, Ara, Mario Ferretti, Gryxx, Le Coq Sportif sau Pepe Jeans, branduri recunoscute din punct de vedere al designului, stilului si calitatii produselor. Magazinul online Otter este extrem de apreciat datorita calitatii produselor care respecta standardele impuse de companie si a avantajelor oferite tuturor clientilor prin programul de fidelitate. Consumatorii se raporteaza la Otter ca fiind un brand de traditie, perfect adaptabil momentelor diferite si speciale din viata.

Modalităţi de plată acceptate

  1. Ramburs
  2. Card bancar
  3. Plata in rate prin Star BT
  4. Plata in rate prin Card Avantaj
  5. Plata in rate prin Alpha Bank Finance
  6. Plata in rate prin Optimo Card
Înregistrează-te şi primeşti 10,00 RON cadou de bun venit!
Înapoi
Sus