0,00 stea(ele)
7% cashback

Prezentare generală Recenzii (0) Promoţii (0) Vouchere (0)

 • Nu știm alții (mai degraba altele) cum sunt, dar nouă ne plac hainele! Ne place să ne jucăm cu ele, să le combinăm, asortăm, să le potrivim cu bijuterii, accesorii și ce ne mai trece prin cap. Dimineața avem fiecare pe buze întrebarea "eu cu ce mă îmbrac azi?" și, după o evaluare scurtă a modului în care se prezintă ziua (vreme, zi de office, zi de vacanță, zi cu potențial romantic, zi fără chef etc), urmează o scanare rapidă a variantelor oferite de dressing. Când decizia cea mai bună a fost luată, putem sa zâmbim mulțumite în oglindă și să defilăm încrezatoare în lume!

  Avînd aceste abilități, o parte moștenite genetic, altele dobândite prin observare atentă și studiu în această viață, ne-am gândit să facem un magazin online - ei bine, da, cu haine, bijuterii, accesorii și multe alte lucrușoare mai mari sau mai mici, care ne înfrumusețează viața. Suntem trei prietene care ne-am înhămat la treaba aceasta. Două dintre noi sunt căsătorite și cu copii, femei serioase, așezate la casa lor, cum ar zice mama, iar a treia a fost parțial așezată. Am lucrat în diverse domenii - publicitate, tipar, iar în ultimii ani ne-am mai delectat și cu alte activități. Sonia are câteva magazine cochete de haine în București, sigur le știți, se numesc Purple Chic. Iar Monica și Magda fac bijuteriile Maia Colt, din pietre semiprețioase și argint.

  Avem firi și stiluri diferite, și unde mai pui că reprezentăm fiecare alt element zodiacal - apa, aerul și pământul. Acest lucru va asigura cu certitudine o mare diversitate și bogație site-ului nostru, astfel încât fiecare va găsi aici măcar un lucru pe care să și-l dorească, cu care să-și acopere și înfrumusețeze corpul…fizic (pe celelalte, astral, mental, etc, le vom aborda peste câțiva ani).

  Cu magazinul Shopika ne dorim să te încurajăm să fii unică, să îți personalizezi ținutele cu amprenta personală și să te simți bine și încrezătoare în pielea ta, exact așa cum ești. Dorința noastră este să oferim o colecție frumoasă, atractivă și care să pună la dispoziția ta o varietate cât mai mare de produse, pentru orice tip de siluetă, personalitate și preferințe. Nu încerca să copiezi și să te “încadrezi” în tiparele celor din jur, frumusețea constă în autenticitatea proprie. Be true. Stay real. Stay you!

  Modalităţi de plată acceptate

  1. Ramburs
  2. Card bancar
  3. Transfer bancar
 • Încărcare...
 • Încărcare...
 • Încărcare...
Înregistrează-te şi primeşti 10,00 RON cadou de bun venit!
Sus