carti pentru copii

 1. Editura DPH

  Editura DPH

  Didactica Publishing House (Editura DPH) este o editură specializată pe carte şi reviste cu conţinut educaţional pentru cadrele didactice şi elevii din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial. Născută din pasiune şi dedicaţie pentru educaţie, editura oferă sprijin cadrelor didactice în...
 2. OKIAN

  OKIAN

  Sute de mii de carti in limba engleza, din toate domeniile, de la cele mai cautate titluri din beletristica internationala la cele mai importante carti de business sau medicina, alaturi de jocuri si accesorii pentru iubitorii de carte si nu numai.
 3. Nemira

  Nemira

  Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, infiintata in 1991. Si-a pastrat celebritatea in industria cartii prin rafinament, prin valoarea autorilor publicati si, nu in ultimul rand, prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare.
 4. Editura Casa

  Editura Casa

  Editura Casa a luat ființă și există pentru ca oamenii întreprinzători şi creativi să aibă un punct de pornire în toate proiectele lor.
 5. Editura Diana

  Editura Diana

  Suntem cei care afirmăm cu tărie că prin tot ceea ce facem, punem educația copiilor pe primul loc, pentru că educația ne deschide drumuri în viață! Conduși de convingerea că fiecare copil are dreptul la o educație de calitate, realizăm la standarde europene materiale didactice funcționale și...
Sus