Termeni și condiţii

xcashback.ro este deţinut şi operat de CODE GEMS SRL, persoană juridică de naţionalitate română, cu sediul social în Tărlungeni, strada Salcâmilor numărul 24, având număr de ordine în Registrul Comertului J8/2326/2016, cod unic de înregistrare fiscală 36735836.

Utilizarea site-ului nostru implică acceptarea următorilor termeni şi condiţii.

Crearea unui cont (înregistrare)

Pentru a putea beneficia de ceea ce oferă acest site, este necesară crearea unui cont de utilizator. Crearea unui cont este permisă tuturor persoanelor fizice care au împlinit vârsta de 18 ani.

Pentru înregistrare sunt necesare numele de utilizator (poate fi un pseudonim), o adresă de email validă şi o parolă. Numele de utilizator este public şi poate fi afişat celorlalţi utilizatori pe anumite pagini ale acestui site.

Membrii sunt responsabili de securitatea propriului cont prin utilizarea unei parole unice pe care să nu o divulge altor persoane.

Nu este permisă crearea a mai mult de un cont per membru.

Cashback

Cashback-ul reprezintă suma de bani pe care o primeşti înapoi în contul tău xcashback.ro în urma cumpărăturilor online efectuate în magazinele noastre partenere.

Pentru a înregistra cashback, este necesar ca magazinele partenere să fie accesate de fiecare dată prin intermediul site-ului nostru înainte de a plasa comanda.

Cashback-ul se inregistrează dacă cumpărăturile au fost efectuate prin intermediul coşului de cumpărături de pe site-ul magazinului, nu si prin telefon, chat, email ori prin aplicaţia mobilă a acestuia.

Comenzile la care se folosesc vouchere cadou nu inregistrează cashback, decât dacă acestea sunt disponibile pe site-ul nostru in secţiunea "vouchere".

Cashback-ul se calculează din valoarea produselor fară TVA, transport sau alte taxe adiţionale.

Cashback-ul afişat în procente poate să crească sau să scadă în orice moment în funcţie de ofertele şi promotiile magazinului ori a schimbării politicii acestuia. În cazul în care acesta creşte sau scade, cashback-ul înregistrat înainte de schimbare nu va fi afectat.

Cashback-ul se înregistrează în contul tău de utilizator cu starea "În aşteptare" şi va fi disponbil numai după ce acesta va fi validat si procesat de către magazinul partener la care a fost înregistrat.

Procesarea cashback-ului nu ţine de noi ci de magazinele noastre partenere, iar timpul de procesare variază de la un magazin la altul, în funcţie de politica internă a acestuia si de perioada maximă în care se pot returna produsele cumpărate.

Valoarea comisionului se modifică în cazul în care valoarea comenzii iniţiale s-a modificat din motive precum lipsă stoc la anumite produse.

In cazul in care comanda a fost anulată sau returnată, cashback-ul va fi respins. De asemenea, cashback-ul va fi respins dacă acesta a fost înregistrat din cauza unei erori.

Nu suntem responsabili în cazul în care cashback-ul nu se înregistrează din cauza unor probleme ce nu ţin de noi sau dacă este respins de magazin în urma schimbării politicii acestuia.

Magazinele noastre partenere pot anula cashback-ul în cazul în care acesta a fost înregistrat de către angajaţi al unor companii cu care acestea colaborează, cu scopul de a obţine câştig personal.

Magazinele noastre partenere nu vor fi contactate sub nicio forma în legătură cu cashback-ul aferent cumpărăturilor tale, efectuate prin sistemul xcashback.ro

Sistemul de invitaţii

Sistemul nostru de invitaţii oferă tuturor utilizatorilor înregistraţi posibilitatea de a câştiga comisioane atunci când persoanele invitate fac cumpărături de la magazinele noastre partenere.

Fiecare utilizator are în contul său personal unelte (linkuri, bannere, pagini promotionale etc) pe care le pot folosi pentru a invita alte persoane să se inregistreze pe site-ul nostru.

Uneltele de invitaţie nu pot fi folosite pentru SPAM.

Comisioane şi bonusuri

Se acordă comisioane pentru cumpărăturile efectuate de persoanele invitatate de tine şi reprezintă 10% din valoarea cashback-ului pe care aceştia îl primesc de la noi.

Comisioanele sunt validate şi procesate la fel ca şi cashback-ul şi se aplică aceleaşi condiţii.

Ne rezervăm dreptul de a acorda bonusuri de fidelitate şi comisioane preferenţiale membrilor noştri.

Puncte de recompensă

Se acordă puncte de recompensă pentru diferite activităţi efectuate pe site-ul nostru. Activităţi precum: postarea unei recenzii, participarea la discuţii in cadrul comunităţii, instalarea extensiei noastre pentru browser, scrierea unui testimonial, etc.

Punctele de recompensă se pot schimba în bani atunci când se acumulează cel putin 1000 de puncte în contul tău.

Concursuri

Periodic putem desfăşura concursuri cu premii în bani la care pot participa totii membrii înregistraţi. Premiile se vor acorda sub forma unui comision bonus la sfarşitul concursului.

Cererea de plată

Utilizatorii au dreptul să facă o cerere de plată în momentul în care suma disponibilă în balanţa castigurilor plătibile este mai mare sau egală cu 50 Lei.

Pentru a putea trimite o cerere de plată, este necesar crearea unui profil de plată cu urmatoarele câmpuri: Titlu, Nume şi prenume, contul IBAN.

Utilizatorii trebuie să se asigure ca datele furnizate sunt reale şi corecte. Datele furnizate sunt inregistrate în baza noastră de date şi vor fi utilizate pentru a afectua plata.

Cererile de plată sunt onorate săptamânal.

Utilizarea forumului

Forumul poate fi folosit de catre toti membrii site-ului nostru pentru a discuta diverse subiecte sau pentru a posta sugestii pentru îmbunătăţirea site-ului.

Nu suntem responsabili de conținutul generat de utilizatori. Conținutul postat exprimă doar viziunea autorului.

Conținutul postat, încărcat, sau altfel făcut disponibil pe Forum poate fi revizuit de membrii personalului administrativ. Conținutul postat de tine sau încărcat poate fi trimis către servicii terțe de verificare (inclusiv, dar nu limitat la serviciile de prevenire spam). Nu posta niciun conținut pe care îl consideri ca fiind privat sau confidențial.

Ești de acord să nu folosești Forumul pentru a posta mesaje sau linkuri către niciun conținut care este defăimător, abuziv, de ură, amenințător, spam sau asemănător, ce poate deranja, sau care are conținut pentru adulți sau perturbator, care conține informații personale despre alții, cu riscuri de încălcare a drepturilor de autor, care încurajează activități ilegale, sau altfel încalcă orice lege. Ești pe deplin responsabil de conținutul postat, și orice rău ce poate rezulta din acel conținut sau conduita ta.

Putem elimina sau modifica orice conținut postat, oricând cu sau fără motiv, cu sau fără informare. Cererile pentru eliminarea sau modificarea conținutului vor fi preluate doar la discreția noastră. Putem restricţiona accesul tău la tot sau o parte a Forumului oricând, cu sau fără motiv, cu sau fără informare.

Ne acorzi o licență de folosire non-exclusivă, permanentă, irevocabilă, nelimitată de publicare sau re-publicare a conținutului tău în conexiune cu Forumul. Tu menții drepturile de autor asupra conținutului.

Ştergerea/suspendarea contului

Utilizatorii pot solicita în orice moment ştergerea contului personal de utilizator. În acest caz daca utilizatorul are câştiguri neplătite sau persoane invitate, acestea se vor anula.

Avem dreptul să suspendăm sau să ştergem fară nicio inştiinţare conturile utilizatorilor care nu respectă regulile ori care aduc prejudicii de imagine site-ului nostru. Câştigurile obţinute pană la acel moment vor fi anulate.

Dacă te-ai inregistrat si doreşti să anulezi contul tău, te rugăm să ne contactezi.


Acești termeni se pot schimba oricând fără o informare prealabilă. Te rugăm să verifici periodic această pagină pentru a fi la curent cu termenii şi condiţiile actualizate.

Sus